Door op 31 mei 2013

Luisteravond een succes. Pekelder besturen en organisaties, bedankt!

Op woensdag 17 april jl. hebben diverse besturen van verenigingen, organisaties en de Sportraad als overkoepelende organisatie, onze Luisteravond bezocht.

Op deze avond kon men ideeën, kritiek en wensen inbrengen op het reilen en zeilen in onze Gemeente. Wat is volgens u nodig om onze Gemeente leefbaar te houden voor de toekomst.

En u heeft daar goed gebruik van gemaakt. Vele punten zijn ingebracht (op het gebied van o.a. krimp, herindeling, onderwijs, woningbouw, sport, recreatie, onderhoud wegen en groenbeheer).

De PvdA-Pekela zal de huidige en toekomstige PvdA-raadsleden voorhouden wat u belangrijk vindt en waar volgens u rekening mee gehouden moet worden.

Alle punten zijn inmiddels voorgelegd aan het bestuur en aan de commissieleden die het nieuwe Verkiezingsprogramma 2014-2018 schrijven. Zij zullen in overleg met leden, fractie en bestuur zaken toetsen op haalbaarheid.

Ook volgend jaar zullen wij een Luisteravond organiseren. We hopen ook dan weer, of voor het eerst, op uw medewerking te mogen rekenen.

Want je bereikt alleen wat als je meedenkt en meedoet en meestal niets als je alleen maar blijft staan mokken aan de zijlijn.

Wij willen hierbij alle deelnemers nogmaals heel hartelijk bedanken voor hun ideeën en inbreng. Deze discussieavond was opbouwend en een uitstekende en zinvolle bijdrage aan onze meningsvorming.

 

Met vriendelijke groet,

Jan Kamphuis, voorzitter PvdA-Pekela